Видеооператор остави десетки младоженци  без кадри и снимки от сватбите

...
Видеооператор остави десетки младоженци  без кадри и снимки от сватбите
Коментари Харесай

Видеооператор остави десетки младоженци без кадри и снимки от сватбите им

Видеооператор остави десетки младоженци  без фрагменти и фотоси от сватбите им.  За това алармираха пред  NOVA  пострадали от цялата страна. Вече година фамилиите чакат да получат  сватбените си филми,  за които са платили хиляди левове.

Емили и Петър са едни от многото младоженци, които остават без спомен от сватбата си, запечатан от обектива на мнимия оператор. Двамата описаха, че по телефона мъжът декларирал, че няма да може персонално да участва на сватбения им ден, само че ще изпрати  екип от фотографи. Младоженците превели капаро по банков път.

Малко преди самата женитба двамата изпратили и остатъка от сумата по банков път, имали и  контракт. В деня на сватбата екипът фотографи отишъл на мястото.

Снимките стигнали и до мнимия оператор, който трябвало да ги обработи. Година по-късно Емили и Петър към момента нямат фрагменти от най-щастливия си ден, макар че по контракт те трябвало да са обработени за сред 45 и 60 работни дни.

Пред NOVA фотографът изясни, че преди години се  оженил, само че неотдавна се  развел  и е  изпаднал в персонална и креативна рецесия.  Въпросният господин се извини на пострадалите и даде обещание да се реваншира.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР